Loopstroomonderzoek

Inzicht in loopstromen is van belang voor crowd management en om de veiligheid en toegankelijkheid van voorzieningen te waarborgen. Primair is er behoefte aan inzicht in aantallen ("footfall"). In winkelcentra en tijdens evenementen in steden wordt er daarom tegenwoordig veel geteld. Veelal is er juist behoefte aan andersoortige loopstroomindicatoren. Denk bijvoorbeeld aan verblijfstijd, wachttijd, routering en omzetsnelheid. 

Meer intelligentie in loopstroomdata

Marble Research brengt meer intelligentie aan in loopstroomdata. Door gegevensbronnen op een goed doordachte manier te koppelen ontwikkelen wij slimme indicatoren die via dashboards gemonitord kunnen worden. Wij valideren oude en nieuwe meettechnieken en onderzoeken de statistische betrouwbaarheid van afgeleide indicatoren.

Bij het ontwikkelen van indicatoren is een goed begrip van de mogelijkheden en beperkingen van meettechnieken een "must". Het ontwikkelen zelf is een innovatief en creatief proces. Hierbij worden visualisatietechnieken ingezet, zodat de loopstroomdata voor u begrijpelijke en toegankelijke informatie is waarop u direct kunt sturen.

Op het gebied van loopstroomonderzoek werken wij met enkele andere partijen samen. Zo brengen we nog meer intelligentie in om het optimale uit de data te halen.